A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Правила поведінки при виявленні ВНП

Правила поведінки при виявленні ВНП

Якщо ви виявили вибухонебезпечний чи просто підозрілий предмет – негайно повідомте місцеві органи влади та за телефонами 101 та 102. Навіть якщо ви не впевнені, що цей предмет небезпечний – краще перестрахуватися. Адже запобігти краще, ніж ліквідовувати наслідки. Окрім того, треба дочекатися приїзду спеціальних служб, щоб точно вказати місце та обставини виявлення. ні в якому разі не підходьте до знахідки, це може бути вкрай небезпечно. Оптимально безпечна відстань – близько 500 м. Також необхідно окреслити місце знахідки за допомогою мотузки або стрічки. Проте неможна вбивати у землю кілки, адже поблизу цього місця можуть ще знаходитися снаряди. одразу припиніть будь-які роботи в районі небезпечного предмета. Удар лопати, грабель, каміння чи просто поштовх може призвести до вибуху. в жодному разі не пересувайте, не розбирайте, та не нагрівайте небезпечну знахідку. не допускайте сторонніх осіб до небезпечного предмета доки не прибули фахівці; категорично забороняється самостійно знешкоджувати вибухонебезпечні предмети. Це можуть робити тільки спеціально підготовлені фахівці.

15:29 17.04.2023

Країна втрачає кращих!

Країна втрачає кращих!

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна.  Вже дев’ять  років наша країна втрачає кращих своїх синів, які захищають нас у війні з російською федерацією та її найманцями. Народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце крається від жалю за всіх загиблих у цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх Героїв, які віддають найцінніше – своє життя – для того, щоб ми з вами могли жити.

15:47 07.04.2023

Балаклеївська  громада отримала шкільний автобус. Його передали донори з Франції.

Балаклеївська громада отримала шкільний автобус. Його передали донори з Франції.

Із початку повномасштабного російського вторгнення Балаклеївська громада віддала на потреби ЗСУ два шкільні автобуси. Тому тепер, коли всі зусилля спрямовані на відновлення  процесу навчання в звичайному режимі, питання наявності шкільних автобусів є надто важливим.

14:57 05.04.2023

Які послуги медичної сфери доступні на Гіді з державних послуг?

Які послуги медичної сфери доступні на Гіді з державних послуг?

Хочете розпочати медичну практику чи оформити акредитацію для закладу охорони здоров’я? Робіть це швидко та без зайвих нервів з Гідом з державних послуг. Там дізнаєтеся покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу, замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.

11:02 05.04.2023

Країна втрачає кращих!

Країна втрачає кращих!

Дорогі земляки! Вже 387 доба героїчного протистояння відважного українського народу проти фашистського російського вторгнення. Ворог нещадно продовжує знищувати наші міста, села, школи, лікарні та цивільну інфраструктуру. Рашисти жорстоко та безжалісно розстрілюють мирне українське населення, руйнують все, що трапляється на їхньому шляху. Ці нелюди застосовують варварські методи проти всього, що трапляється їм на очі.

10:12 17.03.2023

Які ветеринарні сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Які ветеринарні сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Кожен, у кого є домашній улюбленець або власне фермерське господарство, знайомий з ветеринарним лікарем. Саме вони допомагають нам піклуватись про тварин та перевіряти безпеку харчових продуктів — молока, м’яса та інших.

14:25 16.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора