Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

Що робити у разі радіаційної аварії?

Що робити у разі радіаційної аварії?

Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру. Зокрема, йдеться про алгоритм дій у разі радіаційної аварії.

11:34 14.09.2022

Держпослуги на Гіді для безробітних

Держпослуги на Гіді для безробітних

Український ринок праці поступово відновлюється — компанії повертаються чи релокуються, відкриваються нові бізнеси та справи. Ділимося добіркою найактуальніших держпослуг для тих, хто ще шукає своє місце та фінансовий тил.

11:31 29.08.2022

Країна втрачає кращих!

Країна втрачає кращих!

Дорогі земляки! Вже 177 доба героїчного протистояння відважного українського народу проти фашистського російського вторгнення. Ворог нещадно продовжує знищувати наші міста, села, школи, лікарні та цивільну інфраструктуру. Рашисти жорстоко та безжалісно розстрілюють мирне українське населення, катують жінок, малолітніх дітей, руйнують все, що трапляється на їхньому шляху. Ці нелюди застосовують варварські методи проти всього, що трапляється їм на очі.

09:33 19.08.2022

Країна втрачає кращих!

Країна втрачає кращих!

Дорогі земляки! Вже 173 доба героїчного протистояння відважного українського народу проти фашистського російського вторгнення. Ворог нещадно продовжує знищувати наші міста, села, школи, лікарні та цивільну інфраструктуру. Рашисти жорстоко та безжалісно розстрілюють мирне українське населення, катують жінок, малолітніх дітей, руйнують все, що трапляється на їхньому шляху. Ці нелюди застосовують варварські методи проти всього, що трапляється їм на очі.

10:25 15.08.2022

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Для багатьох українців, які евакуювалися до інших міст країни, постало гостре питання: як знайти роботу на новому місці. Тому зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

14:40 11.08.2022

Пенсійні послуги — на Гіді

Пенсійні послуги — на Гіді

Не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати пенсійні виплати. Зробити це можна, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг.

15:22 02.08.2022

Країна втрачає кращих!

Країна втрачає кращих!

Дорогі земляки! Вже 121 доба героїчного протистояння відважного українського народу проти фашистського російського вторгнення. Ворог нещадно продовжує знищувати наші міста, села, школи, лікарні та цивільну інфраструктуру. Рашисти жорстоко та безжалісно розстрілюють мирне українське населення, катують жінок, малолітніх дітей, руйнують все, що трапляється на їхньому шляху. Ці нелюди застосовують варварські методи проти всього, що трапляється їм на очі.

09:19 24.06.2022

Держпослуги на Гіді, що необхідні для перетину кордону

Держпослуги на Гіді, що необхідні для перетину кордону

Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Зібрали добірку всіх необхідних послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися. Усе, що пов’язано з паспортом:

17:55 21.06.2022

Країна втрачає кращих!

Країна втрачає кращих!

Дорогі земляки! Вже 103 доба героїчного протистояння відважного українського народу проти фашистського російського вторгнення. Ворог нещадно продовжує знищувати наші міста, села, школи, лікарні та цивільну інфраструктуру. Рашисти жорстоко та безжалісно розстрілюють мирне українське населення, катують жінок, малолітніх дітей, руйнують все, що трапляється на їхньому шляху. Ці нелюди застосовують варварські методи проти всього, що трапляється їм на очі.

16:52 06.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора