A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини та оголошення

Дата: від до Скинути

СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ — ГОЛОВНА ПРИЧИНА СМЕРТІ УКРАЇНЦІВ

СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ — ГОЛОВНА ПРИЧИНА СМЕРТІ УКРАЇНЦІВ

Серцево-судинні захворювання (гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця та її ускладнення - інфаркт міокарда, цереброваскулярні хвороби, зокрема інсульти) є основними причинами смертності та інвалідності населення в усьому світі.  

11:23 13.11.2023

Державні послуги у сфері ветеринарії — на Гіді

Державні послуги у сфері ветеринарії — на Гіді

Якщо ви хочете розпочати ветеринарну практику або отримати ліцензію на виробництво ветеринарних препаратів для тварин — переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокові інструкції про те, як отримати необхідну послугу у сфері ветеринарії замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.

14:28 06.11.2023

„Я. Безпека. Кіберпростір“

„Я. Безпека. Кіберпростір“

 З метою підвищенню рівня обізнаності у кіберсфері ви можете долучитися до перегляду інформаційного матеріалу, який було підготовлено Інститутутом спеціального зв’язку та захисту інформації КПІ ім. Ігоря Сікорського та Держспецзв’язку.

10:41 03.11.2023

Оголошено набір параюристів!

Оголошено набір параюристів!

Запрошуємо долучитись до спільноти параюристів системи БПД, адже волонтерство тут – це можливість отримати унікальний досвід співпраці з системою, покращити власний рівень правових знань, проходячи різноманітні тренінги, курси, семінари у сфері волонтерства і не тільки, розширити ділові контакти та покращити навички комунікації.

13:24 24.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора