A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Смілянський міськрайонний центр зайнятості

Важливі оновлення для наших клієнтів!

З 05 вересня 2022 року оновлено способи реєстрації громадян на відвідування центрів зайнятості (електронну чергу). Віднині записатися на прийом до фахівця центру зайнятості можна лише через особистий кабінет, де також відображається вся актуальна інформація щодо пошуку роботи, здійснення нарахувань та виплат тощо. 

20:23:16 08.09.2022

Оголошення про реєстрацію на онлайн семінари та консультації в рамках Державної програми „єРобота“.

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки та з метою промоції Державної програми „єРобота: Власна справа“ у партнерстві з Громадською організацією „ІНСТИТУТ СПРИЯННЯ ПАРТНЕРСТВУ ТА СОЦІАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ“, філією Черкаського обласного управління Акціонерне товариство „Ощадбанк“ та Черкаським обласним центром зайнятості запрошує на онлайн семінари.

09:55:30 26.08.2022

Реєстрація заявок з бізнес-ідеями для участі в Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва відкрита до 10 серпня!

Естонська рада у справах біженців у співпраці із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» та Естонська організація «Гараж48» запрошують жінок в Україні втілити свої мрії щодо власного бізнесу та стати підприємицею!

16:41:57 04.08.2022

Центр зайнятості допомагає релокованим підприємствам з вирішенням питань підбору персоналу

В червні фахівці Смілянського міськрайонного центру зайнятості спільно з  головним державним інспектором Управління Держпраці Черкаської області відвідали  підприємства Сміли з метою надання консультаційної підтримки з питань трудового законодавства.

11:40:25 24.06.2022

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва знову відкрита для реєстрації!

Естонська рада у справах біженців у співпраці із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» та Естонська організація «Гараж48» запрошують жінок в Україні втілити свої мрії щодо власного бізнесу та стати підприємицею!

11:13:48 10.06.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Внутрішньо переміщена особа, яка не мала можливості припинити трудовий договір (інший вид зайнятості) відповідно до пункту 1 статті 36, статей 38, 39 Кодексу законів про працю України у зв’язку з неможливістю продовження роботи за таким трудовим договором (іншого виду зайнятості) за попереднім місцем проживання, для набуття статусу безробітного та отримання допомоги по безробіттю і соціальних послуг за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням на випадок безробіття має право припинити такий трудовий договір в односторонньому порядку, подавши до центру зайнятості за місцем проживання внутрішньо переміщеної особи заяву на ім’я роботодавця про припинення трудового договору.

15:13:06 12.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора