A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Про реалізацію Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як?.

Дата: 31.05.2023 10:11
Кількість переглядів: 68

У травні 2023 року в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як?, яка здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Israel Trauma Coalition та громадською організацією Безбар'єрність, проводилось навчання з основ психологічної підтримки для працівників центрів зайнятості – психологів та кар’єрних радників.

🎓Тренінг був спрямований на опанування слухачами базових навичок самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях.  У рамках курсу вже підготовлено 56 працівників центрів зайнятості. Тренінг є масштабованим, завдяки цьому фахівці служби мають змогу передавати отримані знання своїм колегам. Фахівцям державних установ важливо володіти певною базою знань для надання першої соціально-психологічної допомоги, аби сприяти розвитку стресостійкості – власної та свого оточення. Ці знання та навички стануть в нагоді й під час роботи з категоріями громадян, що пережили чи переживають травматичну подію - військовослужбовці , учасники бойових дій, ВПО тощо. Таке навчання дає можливості ефективно надавати послуги різним клієнтам , що звертаються до служби зайнятості.

🤝Державна служба зайнятості висловлює щиру подяку організаторам та партнерам цього навчання. Служба завжди налаштована на подальше співробітництво в цьому напрямку!

Детальніше тут 👉 https://is.gd/2e7WBK

️Довідково:  Навчання організоване громадською організацією Безбар'єрність та Israel Trauma Coalition у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як?, яка проводиться за ініціативи Олена Зеленська за домовленостей з першою леді Ізраїлю Міхаль Герцог.

Супровід розробки та впровадження програми забезпечує Координаційний центр з психічного здоров'я при Кабінеті Міністрів України за експертного партнерства та підтримки ВООЗ. Майданчиком для ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада Кабінету Міністрів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора