A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Пенсійний фонд України у м. Сміла

ПРО ЯКІ ОБСТАВИНИ ЛЮДИНА, ЯКІЙ ВЖЕ ПРИЗНАЧЕНО ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ, ОБОВ’ЯЗКОВО МАЄ ПОВІДОМЛЯТИ ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ?

Пункт 90 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива” передбачає, що громадянин, якому оформлено житлову субсидію, зобов’язаний протягом 30 календарних днів з моменту виникнення обставин, які впливають на призначення субсидії, поінформувати про це орган Пенсійного фонду України. 

13:54:17 15.12.2022

З 1 грудня житлові субсидії та пільги призначатимуть органи Пенсійного фонду України

з 1 грудня 2022 року призначенням і виплатами субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу опікуватиметься Пенсійний фонд.

14:46:14 21.11.2022

Передача функцій адміністрування житлових субсидій та пільг Пенсійному фонду України

За рішенням Уряду розпочинається поетапна передача функцій адміністрування житлових субсидій та пільг Пенсійному фонду України.         Так, вже з жовтня Фонд здійснює виплату призначених органами соціального захисту населення житлових субсидій та пільг. Виплати будуть проводитись незалежно від того, чи є субсидіант або пільговик пенсіонером, чи ні. ? До 1 грудня 2022 року порядок звернення за призначенням субсидій та, власне, механізм призначення житлових субсидій та пільг не змінюється. Всі дані для виплат надійдуть до Фонду у електронному вигляді.          Прийом документів від громадян та призначення виплат у жовтні-листопаді продовжують здійснювати органи соціального захисту населення.

20:02:18 26.10.2022

Отримати витяг з електронної трудової книжки можна зробити не виходячи із дому.

Зараз підтвердити трудовий стаж для призначення пенсії можна і за відсутності трудової книжки. А витяг із електронної трудової книжки можна сформувати онлайн, скориставшись порталом електронних послуг Пенсійного фонду України.

20:01:31 26.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора