Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Важлива інформація

Кримінальна відповідальність неповнолітніх

09.12.2021 службою у справах дітей виконавчого комітету Балаклеївської сільської ради з учнями 9 та 11 класів Костянтинівської спеціалізованої школі I-III ст. проведено бесіду на тему: «Кримінальна відповідальність неповнолітніх». Підліткам роз’яснено про відповідальність за скоєні злочини, за порушення правил поведінки. Також, відвідано учнів 4 класу, з якими проведено бесіду щодо недопущення проявів «булінгу». Учням наголошено на тому, що за всі протиправні дії, скоєні ними, прийде відповідалність.

14:15:31 09.12.2021

16 днів проти насильства

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

10:24:13 25.11.2021

БУЛІНГ

Булінг (цькування) – діяння (дії або бездіяльність) учасників освітнього процесу, які полягають у психологічному, фізичному, економічному, сексуальному насильстві, у тому числі із застосуванням засобів електронних комунікацій, що вчиняються стосовно малолітньої чи неповнолітньої особи та (або) такою особою стосовно інших учасників освітнього процесу, внаслідок чого могла бути чи була заподіяна шкода психічному або фізичному здоров’я  потерпілого.

14:54:47 19.11.2021

СКЛАДНІ ЖИТТЄВІ ОБСТАВИНИ – ЯК РОЗПІЗНАТИ

1)часткова або повна втрата дитиною рухової активності, пам’яті; наявність у дитини невиліковної хвороби, хвороби, що потребує тривалого лікування, психічних та поведінкових розладів, зокрема внаслідок вживання психоактивних речовин; інвалідність; бездомність; наявність у дитини поведінкових розладів через розлучення батьків; ухилення батьками або особами, які їх замінюють, від виконання своїх обов’язків з виховання дитини; втрата дитиною соціальних зв’язків; шкода, заподіяна дитині та її сім’ї пожежею, стихійним лихом, катастрофою, бойовими діями, терористичним актом, збройним конфліктом, тимчасовою окупацією;

05:21:22 05.10.2021

Для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, в Балаклеївській сільській раді утворено міждисциплінарну команду для забезпечення допомоги кожній конкретній дитині, яка перебуває у складних життєвих обстави

Для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, в Балаклеївській сільській раді утворено міждисциплінарну команду для забезпечення допомоги кожній конкретній дитині, яка перебуває у складних життєвих обставинах.

08:28:55 29.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора