Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, в Балаклеївській сільській раді утворено міждисциплінарну команду для забезпечення допомоги кожній конкретній дитині, яка перебуває у складних життєвих обстави

Дата: 29.07.2021 08:28
Кількість переглядів: 378

Фото без описуДля організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, в Балаклеївській сільській раді утворено міждисциплінарну команду для забезпечення допомоги кожній конкретній дитині, яка перебуває у складних життєвих обставинах.

Основними завданнями міждисциплінарної команди є прийняття узгоджених дій та рішень в інтересах дитини, аналіз інформації про дитину, її сім’ю, складні життєві обставини, в яких вона перебуває, результатів оцінювання потреб дитини та її сім’ї у соціальних послугах, здатності батьків здійснювати догляд та виховання дитини, рівня виконання ними батьківських обов’язків.

Члени команди ретельно вивчатимуть кожну конкретну сімю та робитимуть все задля допомоги їм. Дитина гідна на гарні умови проживання, навчання, повинна проживати  та виховуватися в біологічній родині. Не допускається прояви будь якої форми насильства та знущання над дітьми. Винні особи будуть покарані відповідно до законодавства.

Соціальний захист дітей є першочерговим напрямком та перебуває на постійному контролі голови сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора