Балаклеївська територіальна громада
Черкаська область

Черкаська філія «Газмережі» нагадує: передавати показання лічильника газу необхідно з 1 по 5 серпня

Дата: 30.07.2024 16:51
Кількість переглядів: 31

Газорозподільна компанія Черкащини нагадує своїм споживачам про необхідність передачі показань газового лічильника, а саме - з 1 по 5 серпня.

Черкаська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України», як оператор газорозподільної системи, відповідає за баланс газу в Черкаській області (окрім деяких населених пунктів Уманського району). Усі дані про обсяги споживання, які надходять до компанії, передаються на єдину Інформаційну платформу Оператора ГТС. На основі отриманих даних постачальник формує рахунки.

Для передачі показань споживачі можуть:

  1. Скористатись зручним та сучасним сервісом - особистий кабінет «Газмережі» https://my.grmu.com.ua/login Для цього на головному екрані кабінету необхідно обрати «показання та споживання газу» після чого ввести актуальні дані
  2. Зателефонувати за номерами контакт-центру: 066-300-28-88 098-300-28-88 093-300-28-28 через голосове меню «1» або дочекатись з’єднання з оператором та зафіксувати актуальні показники
  3. Надіслати СМС-повідомлення на короткий номер 4647.

Пам’ятайте, що від вчасно переданих даних залежить точність майбутніх нарахувань за послуги розподілу блакитного палива.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора