Балаклеївська територіальна громада
Черкаська область

ГРАНТ

Дата: 16.05.2024 15:44
Кількість переглядів: 45

26 квітня 2024 року Кабінет Міністрів України вніс зміни до «Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу» і «Порядку надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей».

         Так, змінами, зокрема,  передбачено можливість отримання мікрогранту розміром 75 тис. грн у разі зобов’язання фізичної особи зареєструватись фізичною особою-підприємцем. Також збільшено максимальний розмір мікрогранту на 100% для отримувачів, які зареєстровані та провадять/планують провадити підприємницьку діяльність у м. Харків та Харківській області.

        Встановлена норма, що у разі документального підтвердження уповноваженими державними органами руйнації, повної втрати майна, придбаного отримувачем за кошти мікрогранту, що унеможливлює його подальше використання внаслідок збройної агресії Російської Федерації, сума мікрогранту не підлягає поверненню. В такому разі отримувач може подати заяву на отримання мікрогранту повторно.

            За більш детальною інформацію звертайтеся в Смілянське управління Черкаської філії Чекраського обласного центру зайнятості за адресою: м.Сміла, вул.. Соборна, 68 або за телефоном 093 4797244

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора