A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

До уваги жителів громади!

Дата: 27.11.2023 15:56
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

Першочерговим завданням для громади в умовах надзвичайних ситуацій є забезпечення функціонування закладів освіти, охорони здоров'я, руху громадського транспорту  та транспорту місцевих жителів загалом.

Станом на зараз, зусиллями працівників КП «Добробут» та підприємців, котрі мають спеціалізовану техніку було прочищено основні вулиці в кожному населеному пункті. Дані роботи було розпочато з 4.00 ранку!

Враховуюючи погодні умови та необхідність в подальшій роботі, працівники КП «Добробут» не припинятимуть свою роботу і в нічний час наступної доби. Отже, черга також дійде до інших  вулиць та провулків.

Висловлюємо подяку підприємцям та місцевим жителям  котрі відгукнулися на прохання допомогти з прибиранням снігу на території ТГ.

Також, просимо жителів самостійно потурбуватись про виїзди з дворів та доріжки.

Спільно зі Смілянським РЕМ  тривають відновлювальні роботи з електропостачання.

Станом на завтра (28.11.2023) буде відновлено діяльність закладів дошкільної освіти та Теклинської філії.

ОЗО «Балаклеївський ліцей ім. Є.Гуглі», Філія № 1, Філія № 2 та Костянтинівська спеціалізована школа  І – ІІІ ступенів - продовжать працювати в дистанційному режимі.

Ми робимо все можливе, щоб забезпечити можливість руху транспорту та комфортне пересування жителів громади! Прохання: з розумінням поставитись до умов, які склалися. Майте терпіння.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора