Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Рятувальники черкащини вживають заходів щодо захисту врожаю від пожеж

Дата: 29.08.2023 12:43
Кількість переглядів: 51

Співробітники Черкаського районного управління ГУ ДСНС у Черкаській області продовжують надавати рекомендації щодо вимог пожежної безпеки під час жнивної кампанії у господарствах Черкаського району та проводити роз’яснювальну роботу серед працівників щодо важливості суворого дотримання заходів безпеки під час збирання та переробки врожаю.

Рятувальники наголосили під час зустрічі із аграріями, що втрати врожаю від пожеж найчастіше стаються через необережне поводження з вогнем, зношену електромережу,  випалювання стерні та порушення правил експлуатації машин та агрегатів. Тому кожен, хто працює на полі, повинен бути відповідальним та принциповим у питанні дотримання правил пожежної безпеки.

У господарствах дотримуються усіх вимог вирощування зернових культур, тому забезпечення надійного протипожежного захисту усіх етапів збирання врожаю організовано на високому рівні, а отже вимоги правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі виконуються у повному обсязі.  Усі комбайни оснащені необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння, а задіяні на жнивах працівники пройшли інструктажі щодо дотримання правил безпеки у полі та на току. На кожному полі, де працюють комбайни, чергують трактори з бочками та дисковими боронами. У ході відпрацювань співробітники ДСНС також надали консультаційну допомогу щодо безпечних умов зберігання збіжжя.  

Щоб правила пожежної безпеки були завжди перед очима працівників господарств, рятувальники роздали їм тематичні листівки застережного змісту. 

 

Шановні хлібороби!

Дотримання вимог пожежної безпеки та особиста відповідальність захистить врожай від пожеж!»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора