Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

У Балаклеївській громаді провели благодійні заходи на підтримку ЗСУ

Дата: 28.08.2023 14:57
Кількість переглядів: 162

У п’ятницю 25 серпня 2023р. на території ОЗО «Балаклеївський ліцей ім. Є. Гуглі» відбулися благодійні заходи на підтримку ЗСУ в рамках акції «Разом до Перемоги».

   Захід розпочався з урочистого відкриття концертної програми. Талановиті артисти-аматори демонстрували свої вокальні та хореографічні вміння, даруючи тепло своїх сердець кожному, хто у цей день прийшов підтримати українських захисників. Зі словами вдячності до присутніх та захисників  звернулася сільський голова Олена Благовісна. Підтримати нашу громаду прибув заступник голови Черкаської районної військової адміністрації Микола Турик.

  Громада старанно підготувалась до благодійного ярмарку. Вправні господині закликали до своїх столів, на яких красувалися пиріжки з різноманітною начинкою, десерти, пироги, цукерки та інші страви. Особливим попитом користувалися козацька каша, варенички та прохолодні напої. А вироби місцевих майстрів зачаровували присутніх своєю казковою красою. Всі охочі мали змогу придбати товари за приємними цінами.

   Для всіх присутніх малят функціонував безкоштовний батут. Також всі бажаючі мали змогу зробити тимчасове тату та аквагрим.

   По завершенні заходу всіх присутніх чекав сюрприз – фотосесія із супер-героєм сьогодення – псом Патроном.

   Незважаючи на те, що через безпекову ситуацію в регіоні проведення події було лімітовано часом, громада гідно провела захід та зібрала на благодійному ярмарку понад 25 тис. грн. Це є показником небайдужості громадян до потреб армії та готовності допомагати.  Українців об’єднує їх сила, взаємо підтримка та непохитна віра в Перемогу.

   Висловлюємо велику подяку керівникам комунальних закладів Балаклеївської сільської ради за участь в заходах та підготовку чудових ярмаркових локацій.  

  Всі зібрані кошти будуть передані на потреби наших захисників. Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України! Разом ми сила!!! Слава Великій Державі та її Героям!!!!      

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора