A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Країна втрачає кращих!

Дата: 07.04.2023 15:47
Кількість переглядів: 105

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна.  Вже дев’ять  років наша країна втрачає кращих своїх синів, які захищають нас у війні з російською федерацією та її найманцями. Народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце крається від жалю за всіх загиблих у цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх Героїв, які віддають найцінніше – своє життя – для того, щоб ми з вами могли жити.

    Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя ідуть молоді люди, вдвічі важче. Цього тижня 4 та 7 квітня Балаклеївська громада зібралася, аби схилити голови перед світлою пам’яттю наших земляків, бійців  Збройних Сил України, Ростиславом Логвіненком та Олександром Сторчовим, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок. І віддали за Волю та Свободу найцінніше – власні життя.

      29 березня 2023 року, під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини в бою з російськими загарбниками, при обороні  населеного пункту Білогорівка  Луганської області в результаті снайперського обстрілу загинув Ростислав Логвіненко житель с. Балаклея. Ростиславу було лише 22 роки. Все життя попереду, всі дороги в світле майбутнє чекали на нього, але ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддав своє його за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України, як воїна – Героя.

      01 квітня 2023 року, під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини в бою з російськими загарбниками, при обороні  населеного пункту  Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області загинув Олександр Сторчовий житель с. Теклине, справжній Герой для односельчан і всієї нашої держави. Йому було лише 37 років.

    На віки-вічні їх імена будуть вписані в історію нашої громади та України, як воїнів – Героїв. Небесна армія Воїнів Світла поповнилася ще двома Героями.

     Це страшна трагедія та велике горе, тож нехай світла пам'ять про захисників Вітчизни назавжди залишиться у наших серцях.        

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора