A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Балаклеївська громада отримала шкільний автобус. Його передали донори з Франції.

Дата: 05.04.2023 14:57
Кількість переглядів: 105

Із початку повномасштабного російського вторгнення Балаклеївська громада віддала на потреби ЗСУ два шкільні автобуси. Тому тепер, коли всі зусилля спрямовані на відновлення  процесу навчання в звичайному режимі, питання наявності шкільних автобусів є надто важливим.

 31 березня 2023 року, Балаклеївська громада отримала шкільний автобус з Франції. Акти передачі та документи на автобус для потреб громади марки «BOVA – FLD 12 » Балаклеївська громада отримала у рамках одержання гуманітарної допомоги від донора TRANSDEV LOCATION DE  VEHICULES (Франція) за підтримки голови Черкаської обласної військової адміністрації Табурця І.І., керівника управління освіти і науки ЧОДА Данилевського В.В., заступника начальника управління освіти і науки ЧОДА Сімушиної О.І.,   депутатів Черкаської обласної ради Радченка С.В. та Кравцової Н.О., директора ТОВ « ЛАН – МІЛК» Лихолая В.В.

Висловлюємо подяку благодійникам та всім хто долучився до гарної справи.

 « Наша міць в єдності і бажанні йти до спільної мети, тому це лише перший, маленький крок до великої Перемоги» - висловила свою думку сільський голова Олена Благовісна.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора