A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Країна втрачає кращих!

Дата: 03.02.2023 17:17
Кількість переглядів: 104

Дорогі земляки! Вже 345 доба героїчного протистояння відважного українського народу проти фашистського російського вторгнення. Ворог нещадно продовжує знищувати наші міста, села, школи, лікарні та цивільну інфраструктуру. Рашисти жорстоко та безжалісно розстрілюють мирне українське населення, катують жінок, малолітніх дітей, руйнують все, що трапляється на їхньому шляху. Ці нелюди застосовують варварські методи проти всього, що трапляється їм на очі.

Країна втрачає своїх найкращих синів. Не оминула страшна звістка і нашу  громаду - 2 лютого 2023 року зібралася  Балаклеївська родина,  аби віддати шану бійцеві Збройних Сил України, солдату, номер обслуги відділення кулеметного взводу механізованого батальйону військової частини Петренку Богдану Валерійовичу, який з честю та гідністю виконував свій військовий обов’язок.

      24 січня 2023 року під час виконання службових обов’язків, внаслідок штурмових дій з боку противника в Донецькій області, виявивши стійкість і мужність, героїчно загинув Богдан Валерійович.

Йому був лише 31 рік. 

Це страшна трагедія та велике горе, тож нехай світла пам'ять про  захисника вітчизни назавжди залишиться у наших серцях. Вічна пам'ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора