A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Військовий капелан отець Михайло Шевчук вручив нагороду

Дата: 09.11.2022 11:38
Кількість переглядів: 91

Найкращі з кращих падають від куль,
Грудьми своїми землю прикривають.
Сумним набатом в селах і містах
Звучать слова: «Герої не вмирають!»

 

Йде 260 день війни росії проти нашої держава України. Країна втрачає своїх найкращих синів.

10 серпня 2022 року внаслідок проведення бойових дій в населеному пункті Андріївка Херсонської області, під час мінно-артилерійського обстрілу отримав тяжкі поранення не сумісні з життям та загинув на місці наш земляк – Старостін Володимир Анатолійович. 13 серпня 2022 року героя було поховано.

Йому було лише 52 роки. Мав дружину Ольгу та двох донечок – Ірину і Тетяну.

Володимир Анатолійович був гарним батьком, вірним сім’янином, люблячим дідусем, добрим братом, відданим другом, щирим побратимом. Він не сховався за спинами рідних, а пішов захищати країну. Не втік з поля бою, а мужньо стояв до останнього, підставивши надійне плече своїм побратимам. Перестало битися серце Володимира, але пам’ять про нього житиме у віках.

Народна мудрість каже, що нагорода завжди знайде свого героя. Так, 08 листопада 2022, боєць Збройних Сил України, головний сержант протитанкового взводу окремого піхотного батальйону військової частини Старостін Володимир Анатолійович, який з честю та гідністю виконував свій військовий обов’язок, отримав нагороду – медаль «За жертовність та любов до України» посмертно, яку вручили його рідним – дружині та доньці.

Нагороду вручили військовий капелан отець Михайло Шевчук та сільський голова Балаклеївської сільської ради Олена Благовісна.

Вічна пам’ять у наших серцях тим, хто пішов у безсмертя, і вічний їм спокій там, на небесах! Честь і хвала живим!

Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора