A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Розмір допомоги від ФССУ за один день лікарняного зріс до 428 гривень

Дата: 21.09.2022 15:55
Кількість переглядів: 132

Попри воєнний стан допомога від Фонду соціального страхування України на час лікування продовжує зростати. За підсумками восьми місяців 2022 року за кожен день перебування на лікарняному ФССУ у середньому виплачує допомогу у розмірі 428,37 гривні – це на 15,9% більше, ніж за той же період минулого року.

Усі види допомог виплачуються Фондом соціального страхування України у повному обсязі. 

Крім того, аби забезпечити виплати лікарняних попри чисельні складнощі проведення фінансування на тимчасово окуповані території, для українців, чиї роботодавці залишились в окупації, не виходять на зв’язок або не мають можливості гарантувати виплату працівникам отриманих від ФССУ коштів, фахівцями Фонду було напрацьовано механізм призначення виплат без залучення роботодавця. У таких випадках виплати призначаються застрахованій особі напряму – для цього необхідно звернутись у відділення Фонду за місцем обліку як ВПО або реєстрації.

Перелік усіх працюючих відділень Фонду, графік їх роботи та контакти за посиланням: https://bit.ly/3LaDkIw.

Нагадаємо, дата фінансування лікарняних і декретних допомог прямо залежить від дати прийняття заяви-розрахунку, яку роботодавець подає до ФССУ за лікарняним працівника. Слідкувати за станом фінансування можна у телеграм-каналі: https://t.me/socialfund (орієнтуйтесь на дату прийняття заяви від вашого роботодавця).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора