A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Всесвітній День прибирання World Cleanup Day в Україні наближається!

Дата: 14.09.2022 11:35
Кількість переглядів: 797

Балаклеївська сільська рада

запрошує долучитися до акції депутатів, членів виконавчого комітету, вчителів, учнівську молодь, підприємства, організації та всіх мешканців громади! З 14 по 17 вересня 2022 року робимо генеральне прибирання: цифрове прибирання онлайн, прибирання прибудинкових територій, прибирання територій установ, організацій, закладів освіти! Давайте станемо частиною міжнародного руху!

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

  • Індивідуальні прибирання – після прибирання важливо віднести зібране до найближчого сміттевого баку. За можливості – відсортувати зібране і здати до найближчого пункту прийому вторинної сировини.
  • Колективні прибирання на територїї установ, організацій. За такої форми кількість учасників у групі мае бути обмежена.

 

   Робіть фото, сторіси на локаціях до і після прибирання, відмічайте організаторів у соціальних мережах #побачивприбери #letsdoitukraine #worldcleanupday, щоб бути прикладом для інших. Результати своїх прибирань фіксуйте на сайті letsdoitukraine.org.

    Нагадаємо, що Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» проходить щороку в третю суботу вересня одночасно в 180 країнах та об’єднує понад 50 млн учасників. Під час першого Всесвітнього дня прибирання в Україні активною учасницею стала Президентка Естонії. У 2017 році «Let’s do it Ukraine» об’єднали понад 1 100 000 учасників.  Минулого року 140 тис. учасників очистили понад 2138 локацій у 24 областях та 243 населених пунктах. Спільними зусиллями зібрано 764 тонни сміття.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора