Балаклеївська територіальна громада
Черкаська область

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Балаклеївської сільської ради

Дата: 18.01.2022 14:12
Кількість переглядів: 217

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Балаклеївська сільська рада Черкаського району Черкаської області 20722, Черкаська область, Черкаський район, село Балаклея, вулиця Незалежності, 2

2. Підстава для проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету Балаклеївської сільської ради від 14.01.2022 р. № 1 «Про оголошення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Балаклеївської сільської ради Черкаського району Черкаської області».

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів:

Місце:  20722, Черкаська область Черкаський район село Балаклея вулиця Незалежності, 2 (адмінприміщення Балаклеївської сільської ради), кабінет сільського голови.

Дата 15 березня  2022 року о 14 год.00 хв.

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мельник Василь Миколайович

20722, Черкаська область, Черкаський район, село Балаклея, вулиця Незалежності, 2,  кабінет сільського голови тел. 93 – 0 - 00.

4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

4.1 Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення твердих побутових  та великогабаритних  ремонтних відходів, що утворюються на території Балаклеївської сільської ради.

4.2 Наявність або можливість забезпечення матеріально-технічної бази на території Балаклеївської сільської ради, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних  транспортних засобів для збирання та перевезення твердих побутових відходів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних  транспортних засобів, підтримання належного  санітарного стану спеціально-обладнаних транспортних засобів.

4.3 Вартість послуги з вивезення твердих побутових відходів  на території Балаклеївської сільської ради за 1 куб. м.

4.5. Досвід роботи на території України не менше 2-х років з надання послуги вивезення твердих побутових відходів.

4.6 Наявність працівників відповідної кваліфікації в кількості,  достатній для надання  послуги  з  збирання та вивезення твердих побутових відходів  на території Балаклеївської сільської ради відповідно  до вимог  нормативних документів.

5. Характеристика території,  де повинні надаватись послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Балаклеївської сільської ради.

До складу Балаклеївської сільської ради входить 6 (шість) сіл:

Село Балаклея площею 1387,7000 га

Село Теклине площею 248,2000 га

Село Мале Старосілля площею 308,5000 га

Село Костянтинівка площею 544,3673 га

Село Будки площею 183,3327 га

Село Плоске площею 155,9000 га.

Загальна кількість підприємств, установ та організацій, які користуються послугами з вивезення твердих побутових відходів - 145

Кількість будинків багатоквартирного житлового фонду – 30

Кількість будинків приватного сектора - 5493

ОСББ - 3.

Площа житлового фонду- 336024  м2

Кількість контейнерних майданчиків - 7

Кількість контейнерів -14

Наявність металевих контейнерів, їх місцезнаходження:

Село Балаклея вулиця Коцюбинського (вигін) – 2шт.;

Село Балаклея вулиця Коцюбинського, 11 (школа) – 2шт.;

Село Балаклея вулиця Незалежності, 5 (школа) – 2шт.;

Село Балаклея вулиця Миру, 97 (дитячий садочок) – 2шт.;

Село Теклине вулиця Козацька, 2 (дитячий садочок) – 2шт.;

Село Балаклея вулиця Незалежності, 2 (адмінприміщення) – 2шт.;

Село Балаклея вулиця Філатова, 7 а (амбулаторія) – 2шт.;

характеристика під’їзних шляхів – асфальтоване, щебеневе  та тверде  грунтове  дорожнє покриття.

кількість  вулиць -114:

  • Балаклея – 42
  • Теклине – 7
  • Мале Старосілля – 19
  • Костянтинівка – 25
  • Будки – 6
  • Плоске - 15

кількість провулків - 49:

  • Балаклея – 20
  • Теклине – 2
  • Мале Старосілля –
  • Костянтинівка – 13
  • Будки – 5
  • Плоске - 9

6. Обсяг послуг з вивезення твердих побутових відходів та вимоги щодо якості надання послуг згідно з критеріями, що визначаються відповідно до Правил надання послуг з вивезення побутових відходів.

Орієнтовні річні обсяги накопичення відходів:

- обсяг  надання  послуг  повинен  розраховуватися на підставі норм, затверджених рішенням виконкому Балаклеївської сільської ради від 11.01.2011 року № 10 «Про затвердження норм накопичення твердих побутових відходів на 1 людину»,  що визначені на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070 «Про затвердження правил надання послуг з вивезення побутових відходів» та наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України «Про затвердження Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів» від 30.07.2010 року № 259;

- послуги повинні надаватися з урахуванням розміру території згідно з маршрутами транспортних засобів та схеми розташування контейнерних майданчиків;

- дотримання графіка вивезення побутових та негабаритних відходів, погодженого з органом місцевого самоврядування;

Конкурс проводиться на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів, як окремої комунальної послуги, право на яку виборюється на конкурсних засадах, що передбачає зокрема:

- організацію надання підприємствам, установам, організаціям, мешканцям сіл Балаклеївської сільської ради послуг з вивезення твердих побутових відходів відповідно до стандартів, нормативів передбачених Законами України "Про житлово-комунальні послуги", «Про відходи», Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 р. №1070 «Про затвердження правил надання послуг з вивезення побутових відходів», планування заходів щодо збереження та сталого функціонування об’єктів та забезпечення споживачів послугами з вивезення твердих побутових відходів.

7. Терміни та місце надання конкурсних пропозицій , а також місце, день , час розкриття конверту з  конкурсними пропозиціями.

20722, Черкаська область Черкаський район село Балаклея вулиця Незалежності, 2 (адмінприміщення Балаклеївської сільської ради), кабінет сільського голови.

Спосіб: особисто або поштою.

Кінцевий строк подачі  конкурсних пропозицій :     09.03.2022 року до 17 год.00 хв.

Конверт з конкурсними пропозиціями буде розкрито  під час проведення конкурсу:

15.03.2022 року о 14 год.00 хв.  вулиця Незалежності, 2 село Балаклея Черкаського району Черкаської області  у кабінеті сільського голови.

 

Сільський  голова                                                           Олена Благовісна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора