Балаклеївська територіальна громада
Черкаська область

У БАЛАКЛЕЇ ЗАПРАЦЮВАЛА АПТЕКА «ЦЕНТРАЛЬНА»

Дата: 23.02.2022 11:42
Кількість переглядів: 449

У вівторок гостинно відкрила свої двері аптека «Центральна», що розмістилася у центрі села Балаклеї. Для мешканців населеного пункту, котрим постійно потрібні ліки, це справді добра новина. Усі, хто відвідав у день відкриття аптеку «Центральна», помітили, що ціни на лікарські препарати значно нижчі, аніж були до цього. А ще покупців зустрічали з маленькими гостинцями, що додавало усім піднесеного, навіть святкового, настрою.

Завітала в аптеку і Балаклеївський сільський голова Олена Благовісна, аби привітати власників та колектив із відкриттям, а також поцікавилася перевагами нової аптеки для кожного споживача, асортиментом лікарської продукції, можливими послугами.

З посмішкою в аптеці зустрічає усіх фармацевт Галина Шевченко, швидко і чітко обслуговує, розповідає про систему замовлень, що  діє, програму «Доступні ліки», а також про те, що в аптеці  є  можливість витратити свою Є-1000, отриману за дві дози вакцинації проти «COVID -19». Окрім того, для зручності, встановлено термінали для оплати покупки банківською карткою.

Аптека «Центральна» запрошує усіх за доступними ліками та якісним обслуговуванням!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора