A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

У БАЛАКЛЕЇ ЗАПРАЦЮВАЛА АПТЕКА «ЦЕНТРАЛЬНА»

Дата: 23.02.2022 11:42
Кількість переглядів: 316

У вівторок гостинно відкрила свої двері аптека «Центральна», що розмістилася у центрі села Балаклеї. Для мешканців населеного пункту, котрим постійно потрібні ліки, це справді добра новина. Усі, хто відвідав у день відкриття аптеку «Центральна», помітили, що ціни на лікарські препарати значно нижчі, аніж були до цього. А ще покупців зустрічали з маленькими гостинцями, що додавало усім піднесеного, навіть святкового, настрою.

Завітала в аптеку і Балаклеївський сільський голова Олена Благовісна, аби привітати власників та колектив із відкриттям, а також поцікавилася перевагами нової аптеки для кожного споживача, асортиментом лікарської продукції, можливими послугами.

З посмішкою в аптеці зустрічає усіх фармацевт Галина Шевченко, швидко і чітко обслуговує, розповідає про систему замовлень, що  діє, програму «Доступні ліки», а також про те, що в аптеці  є  можливість витратити свою Є-1000, отриману за дві дози вакцинації проти «COVID -19». Окрім того, для зручності, встановлено термінали для оплати покупки банківською карткою.

Аптека «Центральна» запрошує усіх за доступними ліками та якісним обслуговуванням!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора