A A A K K K
для людей із порушенням зору
Балаклеївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Міграційна служба Смілянщини

Міграційна служба Смілянщини повідомляє, що Урядом урегульовано питання використання документів, строк дії яких закінчився у період дії воєнного стану

21 жовтня Кабінетом Міністрів України прийнято постанову «Деякі питання реалізації актів законодавства у сфері міграції в умовах воєнного стану», що надає можливість в’їзду та законного перебування в Україні іноземців та осіб без громадянства, крім громадян російської федерації, на підставі посвідки на тимчасове або постійне проживання, строк дії яких закінчився або які підлягають обміну після 24 лютого 2022 року. Зазначена норма діятиме під час воєнного стану та протягом 30 днів після його припинення або скасування.

14:38:48 17.01.2023

Міграційна служба Смілянщини повідомляє що «Довідка про прописку» більше не потрібна: відтепер витяг про місце проживання можна отримати в застосунку «Дія»

Державна міграційна служба України спільно з Міністерством цифрової трансформації України розробили можливість формування витягу про місце проживання у застосунку «Дія». До цього послуга була доступною лише на Єдиному порталі державних послуг «Дія».

12:22:10 09.12.2022

Міграційна служба Смілянщини повідомляє що Витяг з реєстру територіальної громади формуватиметься на Єдиному державному вебпорталі електронних послуг «Дія»

Державна міграційна служба України спільно з Міністерством цифрової трансформації України розробили можливість формування на Єдиному державному веб порталі електронних послуг Дія витягу про місце проживання.

20:05:26 12.09.2022

Міграційна служба Смілянщини повідомляє щодо видачі закордонних паспортів

Багатьох українців, особливо тих, хто змушений був виїхати за кордон, хвилює питання, чи може паспорт громадянина України для виїзду за кордон в Україні забрати інша особа, якщо ви виїхали за кордон. Так, якщо йдеться про паспорт дитини, віком до 12 років (тобто ще не виповнилося 12 років), то його може забрати один з батьків, або, за дорученням/довіреністю одного з батьків – інша особа.

13:02:02 04.08.2022

Державна міграційна служба України

Уряд України прийняв постанову, якою запровадив експериментальний проект щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

15:56:03 01.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора